Wij zijn per 1 januari PrimaCura.

Wij gaan per 1 januari 2021 verder als PrimaCura Huisartsenzorg Midden-Brabant.

Slim inspelen op de arbeidsmarkt met de RCH Academy

Zoals je hebt kunnen lezen in nieuwsbrief 2020-23 is per 1 september de samenwerking gestart met Robin!
In deze samenwerking gaan we samengevat aan de slag met drie focuspunten:

  1. de groei en ontwikkeling van personeel;
  2. de toenemende krapte op de arbeidsmarkt en
  3. bewustwording en informatievoorziening rondom de arbeidsmarkt, stage- en leerwerkplekken.

In de aankomende periode gaan we invulling geven aan met name het eerste focuspunt, de groei en ontwikkeling van personeel.

Groei en ontwikkeling

In tijden van krapte is het extra belangrijk om een goed werkgever te zijn. Goed werkgeverschap bereik je onder andere door aandacht te besteden aan de groei en ontwikkeling van je medewerkers. In samenwerking met Robin kunnen we vanuit RCH je als huisartsenpraktijk hier een handje bij helpen door ‘de RCH Academy’ gratis beschikbaar te stellen voor alle praktijkmedewerkers van de bij ons aangesloten huisartsenpraktijken.

RCH Academy

De RCH Academy kunnen we naar verwachting half november lanceren! Het is een online leerplatform welke speciaal is ingericht voor de praktijkmedewerkers in onze regio. Op dit platform kunnen meerdere gratis online cursussen gevolgd worden die bijdragen aan de ontwikkeling van (zorg)personeel. Daarnaast zijn er leerlijnen voor bijna alle ondersteunende functies ontwikkeld. We zullen jullie de aankomende tijd meenemen in wat er allemaal nog meer mogelijk is op het platform.

Toegang tot het leerplatform

Om iedereen toegang te geven tot dit platform, zal in de aankomende weken jullie persoonlijke e-mailadres en functie worden uitgevraagd door één contactpersoon binnen de praktijk. Op deze manier heeft elke praktijkmedewerker vanaf het moment van lanceren toegang tot alle interessante trainingen en leerlijnen per functie, gebaseerd op de verschillende beroepscompetentieprofielen!

Meer informatie of vragen?

We kunnen ons voorstellen dat het gebruik van het online opleidingsplatform ook veel vragen met zich mee brengt. Daarom krijg je binnenkort ook een handleiding toegestuurd voor het gebruik van het platform.
Daarnaast wordt ook telefonisch contact met je opgenomen om eventuele vragen en onduidelijkheden met elkaar te kunnen bespreken.

Heb je nu al vragen? Het team van Robin beantwoordt ze uiteraard graag!

Veel leerplezier!