Wij zijn per 1 januari PrimaCura.

Wij gaan per 1 januari 2021 verder als PrimaCura Huisartsenzorg Midden-Brabant.

Mijnassistente.com: de inval-dokterassistente

RCH heeft naast haar samenwerking met De Flexpool In het Hart van Brabant afspraken gemaakt met een tweede dienstverlener die op invalbasis doktersassistenten beschikbaar stelt: Mijnassistente.com.

Via Mijnasstente.com zijn doktersassistenten inzetbaar bij huisartsenpraktijken die te maken hebben met tijdelijke uitval van eigen personeel. RCH en Mijnassistente.com maken het vanaf 1 augustus mogelijk om eenvoudig een inval-doktersassistente te boeken via www.mijnassistente.com. Via dit online platform bieden zij de praktijk de mogelijkheid om personele continuïteit te waarborgen met inzet van ervaren invalkrachten binnen de huisartsenzorg die direct kunnen meedraaien.


Mijnassistente.com heeft meer dan 25 jaar ervaring binnen de huisartsenzorg en bestaat uit meer dan twintig ervaren doktersassistenten in onze regio. Deze professionals kunnen invallen bij uitval door ziekte, verlof en/of bij zwangerschap. Mijnassistente.com matcht professionals binnen de huisartsenzorg met elkaar met als primaire doel de patiënt optimaal te helpen. Kwaliteit is daarom een belangrijk goed.

Klik hier voor de flyer Mijnassistente.com voor huisartsen

Klik hier voor de flyer Mijnassistente.com voor doktersassistenten

Meer informatie?

Voor vragen over boekingen neem dan contact op met Ellen van Emst via 06 – 38 77 60 12 of via info@mijnassistente.com.