Opleidingsplaatsen voor BBL-studenten 'doktersassistenten' gezocht

Het ROC Tilburg biedt RCH en de Huisartsenpost Midden-Brabant (SHMB) de mogelijkheid om per 1 september 2020 een 2-jarig leer-arbeidstraject voor doktersassistenten van start te laten gaan, waarbij het opleidingsdeel aan de hand van input vanuit het werkveld op maat gemaakt wordt voor de huisartsenzorg.
Wat SHMB en RCH betreft een uniek traject, waarbij je als werkgever de kans hebt om de juiste kandidaat te selecteren en zelf op te leiden!

Voorwaarden start opleiding

De opleiding gaat van start als we minimaal 20 kandidaten én 20 opleidingsplaatsen beschikbaar hebben.

    Heb je belangstelling om een BBL-student in je praktijk op te gaan leiden laat het ons weten. Graag horen we voor de zomer van 2020 of jullie praktijk een BBL-opleidingsplaats beschikbaar stelt.  Vul het aanmeldformulier praktijk in.

    Informatie en aanmelding

    Ook als je nog vragen hebt, neem contact met ons op:

    Ook vanuit andere regio’s is er interesse voor dit traject en hebben we het aanbod gedaan om, bij onvoldoende animo vanuit onze regio, hieraan deel te nemen om de klas gevuld te krijgen. Maar het zou natuurlijk mooi zijn als we de primeur hebben om een klas met doktersassistenten in spé van start te laten gaan die allemaal bij ons in de regio worden opgeleid.