Opleidingsplaatsen voor BBL-studenten 'doktersassistenten' gezocht

Het ROC Tilburg biedt RCH en de Huisartsenpost Midden-Brabant (SHMB) de mogelijkheid om per 1 februari 2021 een 2-jarig leer-arbeidstraject voor doktersassistenten van start te laten gaan, waarbij het opleidingsdeel aan de hand van input vanuit het werkveld op maat gemaakt wordt voor de huisartsenzorg.
Wat SHMB en RCH betreft een uniek traject, waarbij je als werkgever de kans hebt om de juiste kandidaat te selecteren en zelf op te leiden!

Voorwaarden start opleiding

De opleiding gaat van start als we minimaal 20 kandidaten én 20 opleidingsplaatsen beschikbaar hebben.

  Heb je belangstelling om een BBL-student in je praktijk op te gaan leiden laat het ons weten. Graag horen we voor 19 oktober 2020  of jullie praktijk een BBL-opleidingsplaats beschikbaar stelt.  Vul het aanmeldformulier praktijk in.

  Informatie en aanmelding

  Ook als je nog vragen hebt, neem contact met ons op via Eva van Dooremaal of 085 - 536 03 06

  Ook vanuit andere regio’s is er interesse voor dit traject en hebben we het aanbod gedaan om, bij onvoldoende animo vanuit onze regio, hieraan deel te nemen om de klas gevuld te krijgen. Maar het zou natuurlijk mooi zijn als we de primeur hebben om een klas met doktersassistenten in spé van start te laten gaan die allemaal bij ons in de regio worden opgeleid.

   Samenwerking met Robin

   RCH  is een samenwerking met Robin aangegaan. Deze partij biedt de mogelijkheid om het werkgeverschap van de BBL -student (doktsersassistent) over te nemen. 

   Heb je interesse  of wil je meer informatie, neem contact op met Robin.