Wij zijn per 1 januari PrimaCura.

Wij gaan per 1 januari 2021 verder als PrimaCura Huisartsenzorg Midden-Brabant.

Nieuwe kaderhuisarts Ouderengeneeskunde

Voor het zorgprogamma Ouderenzorg zal Monique Helmers ons ondersteunen als kaderhuisarts Ouderengeneeskunde. Wij zijn erg blij met haar komst!
Aangezien wij de gelopen periode geen kaderhuisarts voor het zorgprogramma in ons team hadden, hebben Ans Mulders en Margot van de Wiinkel deze taken ter overbrugging op zich genomen. Via deze weg willen wij Ans en Margot hartelijk danken voor hun enthousiaste ondersteuning en adviezen. 

Monique Helmers stelt zich voor
In 1991 ben ik vanuit Twente in Maastricht Geneeskunde gaan studeren. Daar heb ik mijn huidige man leren kennen en samen zijn we in 1998 naar Rotterdam verhuisd.  In Rotterdam heb ik de Huisartsenopleiding gevolgd en heb ik enkele jaren als huisarts gewerkt. In 2004 zijn we in Brabant komen wonen. We hebben 3 kinderen; een zoon van 18 jaar, een dochter van 15 jaar en een zoon van 13 jaar. Ruim 18 jaar ben ik inmiddels als huisarts  werkzaam waarvan de afgelopen 15 jaar in de regio Midden-Brabant. Sinds 2018 ben ik praktijkhouder samen met Nel Blessing in het gezellige dorp Moergestel. Ik vind het nog steeds een prachtig, veelzijdig vak. In 2017 heb ik de kaderopleiding Ouderengeneeskunde afgerond in Leiden.
Ik heb veel affiniteit met ouderen. Ik vind het een mooie uitdaging om niet alleen in de praktijk de kwaliteit van de ouderenzorg hoog houden maar ook om voor de regio Midden-Brabant een positieve bijdrage aan de kwaliteit van de ouderenzorg te leveren.